sobota 15. září 2012

Týden podlah – den pátý a šestý

Další dva dny byly, alespoň co se podlah týče, ve znamení dokončení dřevěné podlahy v obývacím prostoru. Důvodem je fakt, že v pondělí se začíná montovat kuchyň, a tak to mělo nejvyšší prioritu. Dnes se podlaha v obývacím pokoji a jídelním koutu opravdu dodělala, chybí tedy už jenom horní chodba a ložnice spolu s rodičovskou šatnou. Po dnešku už je víceméně jasné, že nebude dodržen plán zkompletování podlah během tohoto týdne, každopádně musí být hotovo do středy, kdy dorazí interiérové dveře.
Dobrou zprávou je, že mi včera volali z elektra, aby mi oznámili, že ještě během pondělního dopoledne by měla dorazit správná varná deska. Nemusel jsem proto podruhé měnit, resp. posouvat termín montáže kuchyně. Radši dodám zatím, jak to doopravdy dopadne, se uvidí až začátkem týdne.
Za domem se také něco málo udělalo: byl rozhrnutý štěrk po téměř celé ploše budoucí terasy, za opěrnou zeď byla natažena fólie bránící přístupu vodě k betonovým tvárnicím a hromady hlíny byly rozhrnuty v prostoru podesty a podél západní opěrné zdi. Prostě takové menší ruční zemní práce. To je, myslím, všechno.

Dřevo, všude samé dřevo

A vlastně také trochu skla

Prostor podesty se plní hlínou

Žádné komentáře: