pátek 10. srpna 2012

Stavební eintopf

Posledních pár dní s sebou přineslo také pár menších změn, žádná nic moc velká. Teď je takové to pověstné ticho před bouří. Čeká se na dodávku obkladů, dlažeb a sanity, pak by to mělo jít ráz na ráz. Obklady a dlažby vymalovat podlahy interiérové dveře kuchyň a nábytek. Předpokládaný začátek akce je však až v přespříštím týdnu, všichni jsou bohužel na dovolené.
Co se tedy změnilo? Je opravené pouzdro na posuvné dveře a jeho nejbližší okolí. Při jeho snižování se totiž muselo sáhnout k vybourání, což samozřejmě nezůstalo bez následků. Nyní je však všechno vráceno do původního stavu. Dokončená byla také dlažba v technické místnosti. Je hotové vyspárování i sokly kolem místnosti. Přibyly také kryty na regulaci topení a vody. V technické místnosti je všechno připravené na nastěhování příp. vybavení, zejména akumulační nádrže.
Dále jsou nalepené zpátky vnitřní parapety, které bylo zapotřebí zkrátit. Kvůli obkladům nebyly přidělány jenom ty v koupelně a na horním WC, kde se parapet musí vytvarovat podle ostění.
A konečně, došlo k posunu také v elektroinstalaci. Jsou hotové nové zásuvky a vypínače, také světla nad schodištěm, které vypadají opravdu dobře. V hlavním elektrorozvaděči se rozmnožily jističe, místa je tam ovšem pořád dost a myslím, že jeho kompletace zabere ještě trochu času. Hlavní je, že se něco děje a spějeme k závěru.

Pouzdro na dveře opět vypadá jako v dokončovaném domě

Parapety jsou zkráceny a opět připevněny

Dlažba v technické místnosti je kompletní

Elektrikáři se činí, za chvíli si posvítíme na schody

Žádné komentáře: