středa 11. července 2012

Krb a dvojgaráž

Ano, je to tak, i dnes budu psát o tom samém jako minule. A aby to nebyla úplná nuda, vezmu to tentokrát z opačného konce. Krb se nám začal obalovat obestavbou, která je k dnešnímu dni hotová zhruba z poloviny. Krbová vložka jako taková už je obestavěná celá, chybí nika u komína na dřevěné kousky. Úmyslně nepíšu na dřevo, bude se totiž jednat pouze o zhruba 10 cm dlouhé kusy naskládané tak, aby to vypadalo, že tam jsou skutečně naštípaná polena. Do konce týdne se snad stihne zbytek, včetně kamenné desky na vrcholu obestavby a oštukování viditelné části komína.
Také práce na dvojgaráži pokračují. Na podkladový beton byla položena hydroizolace (spádování ovšem stále není ideální) a extrudovaný polystyren pokrývá celou zadní stěnu. Navíc byly střešní trámy vyneseny na už hotové konstrukce, takže je vlastně hotová také část střechy, resp. střešní konstrukce. Dvojgaráž tedy už neroste do výšky, šířky, či délky, ale zaobaluje se stejně jako krb uvnitř.
Počasí se však doposud příliš neumoudřilo a od zítřka se má navíc ještě zhoršit. Uvidíme tedy, nakolik to ovlivní práce v exteriéru.

Z krbové vložky bude co nevidět jenom kousek vidět
Na zemi asfalt, na stěnách polystyren...

... a na střeše dřevo

Žádné komentáře: