úterý 10. dubna 2012

Půda

Konečně jsme se dočkali a přijeli nám namontovat poslední dvě chybějící okna do kuchyně a do koupelny. Po dnešku už je tedy dům opravdu uzavřený, neboť jsou všechna okna kompletní. Budeme tedy doufat, že po všech těch peripetiích si jich budeme dlouho a bezproblémově užívat. Konečná přejímka se bude konat v pondělí za asistence stavebního dozoru, nebudu proto slavit předčasně.
Odpoledne jsme se sešli na pozemku se stavbyvedoucím, abychom rozvrhli umístění vypínačů, zásuvek a osvětlení. Od zítřka totiž nastupují elektrikáři, tak aby věděli co a jak. Nezdá se to, ale je to docela fuška. Svůj návrh jsme měli už od dob tvorby projektu, protože ale vznikal pouze na papíře, doznal v průběhu procházení domem samozřejmě jistých změn. Nakonec jsme to ale zvládli a až na drobné nejasnosti jsme se dohodli. Zbývá doladit pouze osvětlení v koupelně a v šatně rodičů.
Za největší změnu od poslední návštěvy bych proto označil dokončení půdního prostoru, kam se na kleštiny položily OSB desky. Dá se už tedy chodit po celém prostoru a nemusí se skákat z kleštiny na kleštinu. Výsledkem je zhruba 85 m2 odkládacího prostoru, který jistě v budoucnosti oceníme.

Všechna okna už jsou na svém místě
Půda skýtá dostatek odkládacího prostoru

Žádné komentáře: